Selecteer een pagina

Schadeherstel

Het team van Auto Zuiderzee heeft al meer dan 25 jaar ervaring met schade-herstel en spuitwerkzaamheden. Hierdoor zijn we de ideale partij in Zeewolde om uw schade te herstellen. Het kleine schade herstel doen wij in onze eigen werkplaats.

Als een auto meer/grotere schade heeft, dan kunnen wij deze ook voor u maken. In dat geval doen wij het voorwerk voor u en besteden we de rest uit aan een professioneel bedrijf in de omgeving.

Schadeherstel gebeurt bij ons altijd op offerte-basis. De kosten voor het opstellen van de offerte zijn bij ons beperkt tot 45,00 (excl. BTW).

Uitdeuken Zonder Spuitwerk

Een deuk in de auto trekt al snel de aandacht. Hoe mooi uw auto ook is, een deuk leidt al snel af van de rest van de auto. Wanneer een deuk niet wordt uitgedeukt, kan er roest ontstaan. Roest die steeds verder ‘vreet’, kan de auto onherstelbaar beschadigen.
Onbewust speelt er ook een psychologisch effect mee: de eerste deuk wordt vaak het ergst gevonden, maar als er toch al één in een auto zit, worden eigenaren en anderen steeds laconieker. Daardoor kunnen er steeds meer deuken in auto’s ontstaan.in de auto die niet worden verholpen, kunnen uiteindelijk nog grotere gevolgen hebben, zoals roest. Daarom is het belangrijk om een auto uit te laten deuken. Gelukkig kan het team van Auto Zuiderzee uw auto uitdeuken zonder hem te spuiten.

Bel ons voor een afspraak om uw deuk weg te halen. Dit kan al vanaf € 45,00.

Hier ziet u enkele voorbeelden van ons recente werk: